Forum klanu Memento Mori
Ostatnimi czasy cz³onkowie klanu Memento Mori zbyt bezczelnie odnosz± siê do klanowiczów Sacrifice. Powstaj± spory, plotki, i wulgaryzmy w kierunku moich klanowiczów. Wydaje mi siê, ¿e jedynym s³usznym wyj¶ciem bêdzie kolejna wojna Nerthus.
sonda.hanzo.eu/sondy,17534,1MXfBO9GN4Bs6601.html
Zapraszam do g³osowania.
Jutro, tj w niedzielê o godzinie 12:00 sprawdzê wyniki, i zastosujê siê do nich. Je¿eli wiêkszo¶æ bêdzie za konfliktem zbrojnym, rozpocznie siê druga oficjalna wojna. (pierwsz± rozpêta³ Critter i GoPa)
Nikt nie jest ¶wiêty (ja z pewno¶ci± tak¿e), ale afront ze strony Memento powtarza siê ju¿ od d³ugiego czasu.
________________________________________________________________________________________________
Nie, nie skomentujê tego. Czy na tej linii nigdy nie bêdzie spokoju? Czy ja na marne rokowa³ przez tydzieñ z Hellim, ¿eby teraz by³a wojna?
Chcê powiadomiæ, ¿e je¶li wojna siê rozpêta na dobre, postaram siê do niej w³±czyæ inne klany. Byle by tylko chcieli nam pomóc...
Co gorsza, je¶li Hellraiser da warunek, ¿e przegrany klan jest rozwi±zany, bêdzie z nami cienko.
Podleg³y
Hmmm.. ja osobi¶cie nie mam zdania na temat wojny. Nie wiem kto bluzga³ do klanowiczów Sacrifice. Wiem tylko, ¿e jak siê rozpêta ta wojna nie mamy szans .
Tylko ¿eby nikt ju¿ nie odchodzi³ w szczególno¶ci Oblany Kark.
Wygramy... Jak znajdê klan, który nam pomo¿e.
Dzi¶ zebranie nadzwyczajne! Czytaæ stronê prywatn±.
Podleg³y
Pergo jak naprawdê dojdzie to tej wojny to postaraj siê znale¼æ sojuszników :d.
Ja ju¿ ich szukam.
Podleg³y
No i Oblany Kark odszed³... mówi, ¿e za s³aby klan.
Ostatnio edytowany przez Bonifacy Waleczny (2009-02-07 12:13:46)
Wojny nie bêdzie, bo klanu nie ma.